Jouwbaanpermissie.nl

baanpermissie dag cursus programma

Baanpermissie Dag Cursus

Jouwbaanpermissie.nl heeft een speciaal dag programma voor de ervaren golfer om zijn baanpermissie in een dag te halen met 100% speelgarantie!

Heeft u al ervaring?

Dan is deze baanpermissie dag cursus speciaal voor u! Tijdens de cursus krijgt u golflessen van een erkende professional en wordt er aandacht besteedt aan alle onderdelen van het golfspel ook worden de regels en etiquette doorgenomen zodat u meteen kunt deelnemen aan het theorie examen.

Gratis regelboeken

Bij de bevestiging van de cursus krijgt u gratis alle regelboeken in .pdf ook kunt u direct online de oefenexamens maken. De professional zal tijdens de cursus uitgebreid nog de regels en etiquette doornemen.

Elk weekend cursus in Den Bosch en Zeewolde

Deelnemen kan elk weekend in Den Bosch en Zeewolde. De golfbanen zijn A locaties aansluitend is er ook de mogelijkheid om meteen uw Q kaart te lopen voor uw handicap 54.

Gratis theorie examen

Aan het einde van de dag cursus kunt u gratis deelnemen aan het theorie examen op zondag. Na het behalen van uw theorie examen vragen wij direct uw baanpermissie pas aan.

Aanmelden

Aanmelden kan via de live chat of het contact formulier. Wij nemen direct contact met u op om de geschikte cursus en datum te vinden. U ontvangt direct een bevestiging met de gratis regelboeken om voor te bereiden op het theorie examen kunt u kosteloos de oefenexamens maken via de website.

Programma Cursus

Programma Zondag

09.30 uur ontvangst

10.00 uur swing

11.00 uur uitleg regels & etiquette

12.00 uur lunch(eigen rekening)

13.00 uur putten

14.00 uur korte werk & full swing

15.00 uur theorie examen

16.00 uur 9 holes lopen

18.00 uur Einde

Wat zit inclusief?

Golfles Pga Pro

9 holes spelen

Gratis Golfballen

Gratis Regelboeken .Pdf

Gratis Theorie Examen

100 % Speelgarantie

Golfles Locaties

Den Bosch

Zeewolde

Exclusief Baanpermissie pas

Kosten 59 euro per jaar

Gratis golfverzekerning

Gratis Ngf golfblad

Gratis Online registratie

Prijs 99 Euro