Jouwbaanpermissie.nl

Programma Cursussen

De baanpermissie cursussen zijn een ideale manier om uw baanpermissie te halen. De curussen worden gegeven op zaterdag en zondag op onze locaties's in Zeewolde en Den Bosch. Tijdens de cursus krijgt u volle dagen golfes van een erkende Pga Professional. Alle cursus dagen sluiten af met theorie examen en u ontvangt een NGF Baanpermissie pas waarmee u meteen in de baan kan spelen 100% speelgarantie.

De cursussen starten altijd om 9.45 uur en duren tot 17 uur. Tijdens de cursus worden alle basistechnieken behandeld van het golfspel waaronder putten, chippen, pitchen en de swing ook wordt er aandacht besteedt aan de regels en etiquette. Aan het einde van elke cursus dag loopt u een oefenronde onder begeleiding van de pro het is ook mogelijk om meteen uw Q kaart te lopen voor handicap 54.

Handicap 54 Stap 2

Sinds 2012 zijn de regels veranderd met betrekkking op het halen van het gvb. Het gvb bestaat niet meer u start meteen met een handicap pas. Het praktijkexamen bestaat ook niet meer men mag nu zelf als men in het bezit is van het theorie examen en de baanpermissie pas zelf de Q kaart lopen. Met de Q kaart uitgaand van handicap 54 moet men minimaal 18 punten halen over 9 holes en 36 punten over 18 holes. Daarna registeren wij de q kaart en u ontvangt van ons uw handicap pas met gelopen score.

Overzicht cursussen:

baanpermissie dag golfles cursussen

Baanpermissie dag cursus

De dag cursus is ideaal voor de ervaren speler om zijn baanpermissie te halen! U krijgt een dag golfles op zaterdag of zondag en u kunt aansluitend deelnemen aan het theorie examen. U kunt ook eventueel de Q kaart lopen voor uw handicap 54. Wij vragen uw baanpermissie pas aan 100% speelgarantie.

baanpermissie weekend golflessen cursussen

Baanpermissie weekend cursus

Weekend baanpermissie is ideaal voor de ervaren speler om zijn baanpermissie te halen! U krijgt 2 volle dagen golflessen van een erkende pga professional aansluitend kunt u meteen deelnemen aan het theorie examen. Eventueel kunt u ook aansluitend uw Q kaart lopen. Wij vragen uw baanpermissie pas aan 100% speelgarantie.

baanpermissie 3 dagen golflessen cursussen

Baanpermissie in 3 dagen

Bent u een beginnende golfer dan is deze 3 daagse speciaal voor u! Het eerste weekend krijgt u zaterdag en zondag les en dan het tweede weekend zaterdag golfles en dan aansluitend meteen het theorie examen. Daarna vragen wij uw baanpermissie pas aan 100% speelgarantie.

baanpermissie 3 dagen golflessen cursussen

Baanpermissie in 4 dagen

Bent u een beginnende golfer dan is deze 4 daagse speciaal voor u! Het eerste weekend krijgt u zaterdag en zondag les en dan het tweede weekend zaterdag en zondag golfles en dan aansluitend meteen het theorie examen. Daarna vragen wij uw baanpermissie pas aan 100% speelgarantie.